Hanki ilmainen UpCharge-asema

Huippumerkit luottavat jo

Miksi hankkia UpCharge?

💰 Se on ilmainen: UpCharge on tapahtumapaikalle täysin maksuton. Kunhan tiskillä on saatavilla pistorasia, me hoidamme loput. WIFI:tä tai mitään muutakaan ei tarvita. 

🥳 Tyytyväisemmät asiakkaat: UpCharge parantaa asiakastyytyväisyyttä tarjoamalla yksinkertaisen sekä vaivattoman tavan ladata asiakkaiden laitteita.

🕚 Ajansäästö: Meidän avulla henkilökunta voi keskittyä täysin omiin työtehtäviinsä, eikä tärkeää myyntiaikaa mene hukkaan etsimällä asiakkaalle laturia tai pistoketta.

✅ Vaivatonta: Latausasemien ylläpito, täyttölaitteet ja asiakaspalvelu ovat täysin meidän vastuullamme, mikä tarkoittaa, että tapahtumapaikan ei tarvitse huolehtia asemista.

📈 Lisää kävijöitä: UpCharge lisää kävijämäärää näkyvyyden avulla kartallamme ja kasvattaa asiakkaan keskimääräistä kulutusta saamalla asiakkaat viipymään pidempään. 

🎩 Huippubrändit luottavat: Huippubrändien luottamus: UpChargeen luottavat jo monet huippubrändit Suomessa. Liity meihin ja tule osaksi nopeasti kasvavaa verkostoa!

Tai soita meille numeroon +358 45 144 0868

Hanki UpCharge-asemasi ilmaiseksi

Oletko ravintola, baari, kahvila, kauppa tai tapahtumapaikan johtaja? Tai ehkä olet järjestämässä tapahtumaa, jossa haluat varmistaa, että osallistujat ovat tyytyväisiä ja voivat käyttää laitteitaan?

UpCharge-asemat ovat täällä auttamassa! Palvelemme asiakkaidemme lisäksi myös paikkoja ja tapahtumia tarjoamalla yksinkertaisen matkalaturiverkoston vierailijoiden tarpeisiin. Näin tapahtumasi tai tapahtumapaikkasi näkyy katkettomasti sosiaalisessa mediassa. Me hoidamme kaiken  kuten, asennuksen, ylläpidon sekä asiakaspalvelun.

UpCharge-aseman hankkiminen tarjoaa sinulle:

  1. Näkyvyys sovelluksemme ja kumppaneidemme kautta
  2. Tyytyväiset asiakkaat
  3. Mitä kauemmin asiakkaat viihtyvät liikkeessäsi, sitä enemmän he kuluttavat rahaa

Haluatko saada UpCharge-aseman tapahtumapaikallesi tai tapahtuman ajaksi? Me hoidamme sen!

Ota meihin yhteyttä, niin olemme sinuun yhteydessä seuraavan arkipäivän kuluessa:

hello@upcharge.fi / +358 45 144 0868

Tai soita meille numeroon +358 45 144 0868